Dobrý deň, hľadáme weby, magazíny na publikáciu pr článkou. Máme záujem predovšetkym o slovenské weby a magazíny, ale môžete zasielať aj CZ...
Hledám hlavně tyto témata webů: PC hry, online hry, flash hry, recenze her... pojištění, povinné ručení... auto/moto... finance, půjčky...
Dobrý deň, kúpim PR články na Slovenských weboch, blogoch, magazínoch. Malo by sa jednať o magazíny o móde a ženách. Ponuky posielajte tak aby...
vase clanky zdarma uveřejníme na náš web www.cz-kontakt.cz info na info@cz-kontakt.cz
Hledám hlavně tyto témata weů: PC hry, online hry, flash hry, recenze her... pojištění, povinné ručení... auto/moto...
Kúpim PR články na slovenských weboch/blogoch. Ponuky posielajte tak, aby obsahovali: -web kde bude článok zverejnený -cena za zverejnenie -cena...
Koupím prostor na webu na vložení článku.Hledám weby na kterých je možnost vložit PR článek trvale. Hledám hlavně tématické weby s tématy: PC...
Poptávám zveřejnění PR článků na vašich webech s tématikou móda: blogy,magazíny pro ženy apod. Zveřejňovat se bude článek na téma...
Dobrý den, chtěl bych koupit PR článek na webech s tématikou her. Jde mě hlavně o online hry, PC hry, Playstation a tomu podobné. PR článek si buďto...
Koupím PR článek na webu s tématikou finance, pojištění, auto/moto a podobně. Prosím pište mě rovnou i web na který by šel článek umístit a cenu s...
Dobrý den, nabízím na psání PR článku a umístění na web www.ItsHack.cz, web má návštěvnost cca 100 lidí denně. Ranky si můžete zjistit. Cena je...
Nejdříve musím napsat, že mám zájem o weby z tematických okruhů viz níže. Nechci "PR weby" a podobný odpad. Hledám různé možnosti propagace pro...
Zdravím, poptávám zveřejnění PR článků na vašich webech s tématikou móda: blogy,magazíny pro ženy apod. Zveřejňovat se bude článek na téma...
Dobrý den, poptávám zveřejnění PR článků na vašich webech s následující tématikou: 1) Počítačové hry (hry na playstation, herní blogy, online...
Dobrý den, chtěl bych koupit PR článek na webech s tématikou finance, pojištění a podobně. Jde mě hlavně o online hry, PC hry, Playstation a tomu...
Zdravim poptavam vytvoreni PR clanku na vasem webu. Tematika: darky, produktove weby a v podstate vse co by se nam mohlo hodit jako zpetny odkaz pro...
Koupím PR článek na webu s tématikou online her, herních konzolí, PC her a podobně. Pokud máte web s jinou tématikou, tak mě prosím nepište. Prosím...
Zaplatím za umístění PR článků na téma lifestyle & ženy & vztahy & sex & erotika & ženy 15 - 40 let. # cena (je napsání v ceně? kolik včetně...
Hledáme ke spolupráci navštěvované magazíny a weby zaměřené na studenty (převším maturanty), případně jazykové kurzy. Na těchto webech bychom chtěli...
Zdravim Za vámi psaný článek na téma IT, výdělek, podnikání apod.... nabízím 100,- až 300,- Kč dle kvality webu, na němž bude článek publikovaný. ...
Poptávám výměnu pr článků na různá témata. Vy napíšete článek, my ho umístíme na náš blog/y a naopak. Námi napsaný článek umístíte na jeden z Vašich...
Dobrý deň, hľadáme weby kde by sme mohli umiestňovať pr články - pravidelne. (nie free pr weby) cena: dohodou max. 3 odkazy v článku Berieme...
Za účelem propagace značky přírodní kosmetiky hledáme magazíny a webové stránky zaměřené na ženy, módu, lifestyle. Máme zájem o spolupráci i s...
Poptávám zveřejnění PR článků na tématických stavebních webech. Za trvalé zveřejnění každého článku nabízím jednorázovou odměnu 1200 Kč. Článek bude...
- propagace eshopu s parfémy požaduji - minimální denní návštěvnost 200 UIP - článek bude na stálo, nebude smazán - v textu budou 4 odkazy ...
Koupím PR články na Vaší internetové stránce. Zaměření je především cestování - zajímají mě tedy blogy, zápisníky, portály o cestování a...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Režim řazení
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravidla fóra