Diskuze o nástroji Google Analytics
Jak titulek napoví, bude mi GA fungovat hned? Mám pár čerstvých domén, už je tam obsah a fungují, individuální kódy jsou zavedeny do stránek ale účet...
Nevíte, kde se dají v Google Analytics zobrazit stránky, které navštívili uživatelé přišedši z určitého zdroje? Jestli to tam je, tak to vůbec nikde...
Co byste mi doporučili místo Google Analytics pro sledování návštěv a jejich chování na webu? Existuje vůbec nějaký konkurenční, funkčně srovnatelný...
Je možné v Google Analytics zjistit, kolik konverzí (vstupů na určenou stránku) se uskutečnilo z jednoho zdroje návštěvníků - omezeno například na...
Sledovací kód GA, který se používá k vytváření statistik kliknutí na odkaz, znemožňuje otevřít odkaz v novém panelu po kliknutí kolečkem. Stránka se...
Událost onclick mi u Google Analytics fungovala jen u klasických odkazů <a>. Jenže třeba u flashových bannerů to nefunguje (<embed>). Jak to měříte u...
Při hlubším zkoumání statistiky v Google Analytics jsem si všiml grafu "Absolute Unique Visitors". Myslel jsem, že to v Dashboardu jsou unikátní...
U jednoho blogu mám bounce rate cca 85 %. Není to trošku moc? Jaký bounce rate máte vy u svých stránek?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, čo znamená Other na nasledujúcom grafe? Čo za traffic to je? Ako môže existovať niečo iné, než Direct,...
V poslední době si všímám návštěv, které záhadně končí na indexu, nikoliv na stránce, na které by měli být z vyhledávače odkázáni. U některých hodně...
Bude fungovat tento kód i pro domény 4. řádu? <script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || ; _gaq.push(); _gaq.push(); ...
U pár webů, které spravuji, se bounce rate v Google analytics pohybuje kolem 50 % (polovina návštěvníků po načtení stránky odejde). To procento se mi...
Dá se v nové verzi Google Analytics nastavit dashboard s vlastními widgety u jednotlivých webů jako to jde ve staré verzi? Nikde jsem to tam...
U několika webů jsem zkusil změnit kód pro měření doby načtení stránky, ale od té doby mi to nefunguje. <script type="text/javascript">var _gaq =...
Nazdar, nevite, kde se daji nastavit ucty pro Google Analytics (jak je ta roletka napravo nahore vedle textu My Analytics Accounts)? Nikde to nemuzu...
Tak se koukám na včerejší data jednoho webu který spravuji, a zarazil mě graf: :O Čím to může být? Zdroje (přímá návštěvnost, traffic z...
V Nápovědě ke Google Analytics je uveden příklad implementace události onclick u odkazu: <a href="http://www.example.com"...
Loguje Google Analytics přístupy admina = majitele GA účtu na web, kde je umístěn sledovací kód, nebo to automaticky nezapočítává? :confused:
V GA jsem si zakládal profil pro nové stránky a všiml jsem si, že kód <script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || ; _gaq.push(); ...
Od půlnoci sleduji grafy návštěvnosti u GA a pořád tam mám první leden. Nevíte, v kolik hodin se to všechno aktualizuje, abych to nemusel ořád...
Nevíte, po jaké době se v Google Analytics započítá návštěvník jako nová návštěva? Je to jednou denně, nebo je tam ještě jiný limit?
Z Facebooku (přesná adresa - http://facebook.com/l.php) mi na web chodí celkem dost lidí. Problém je v tom, že na této adrese není odkaz na mé...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Režim řazení
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravidla fóra