Psaní textů, blogování a copywriting
Jak se správně skloňují cizí jména Google, Apple apod? :confused: Konkrétně mě zajímá 2., 3. a 6. pád.
Už mnohokrát jsem si na anglicky psaných stránkách všiml, že některé články jsou rozděleny na více částí, tzn. pro každou část je speciální stránka....
Mám dotaz na češtináře. Jaký tvar zájmena "který" mám v následující větě použít, aby to bylo správně? "vykreslují růst a důležitost, kterou tato...
Dobrý den, před nedávnem byla spuštěna služba, která ma za cíl vytvořit přehledný seznam copywriterů s možností jednoduché kategorizace a...
Chtěl bych se zeptat, jaký názor máte na články, které jsou na indexu blogu (resp. v jednotlivých kategoriích) vypsány celé. Líbí se vám to, nebo...
Když jako čtenáři čtete článek, líbí se vám, když je nadpis na jednom řádku a nezalamuje se na druhý, nebo je vám to fuk? Doteď jsem se snažil...
Nevíte o nějakém nástroji, který z textu vytvoří několik kopií, které ale nebudou duplicitní - to znamená, že slova budou opsána jinak než v původní...
Jaké ceny si účtujete za překlad textů - nemyslím něco většího nebo složitého - ale např. překlad frází v šabloně, pluginu apod, když celkovou délku...
Ahoj neznate nastroj podobny Copyscape, ktery nabizi i API, ale zdarma? Nebo alespon zpusob jak si duplicitni obsah mohu zjistit sam? Diky :)
Procházel jsem různé překladatelské weby a všude mají docela našponované ceny, 250 až 300 Kč za normostranu. Ale asi to bude tím, že jsou to...
Ahoj, chtěl bych se obrátit na místní copywritery. Když ve škole píšu slohovku, většinou dostanu na výběr pár témat. Problém je v tom, že se většinou...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Režim řazení
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravidla fóra