Ahoj,
prodávám svůj účet k Thesis. Thesis je design pro weby, které běží na WordPressu. Je napsán velmi dobře s důrazem na rychlost načítání a SEO. Prodávám ho, protože jsem své stránky včetně WordPress překopal tak, že by další aktualizace byla časově náročná a tak zůstanu navždy na této (kterou neustále předělávám).
V účtu máte přístup k aktuální verzi a všech, které autor vydá. Za dobu, co design mám se vyšplhal z verze 1.5 na 1.8.2. Proběhlo několik změn pro rychlejší načítání. Přidání dalších věciček a různé opravné verze. Na designu se stále pracuje, není to žádný ukončený projekt. Nedávno byl např. vydán update pro WP 3.2.
Obrázky:Výhody Thesis:Kdo ho používá a jaký je:
- design si můžete podle svého upravit přes přiložené CSS a PHP bez úpravy kódů designu
- Thesis theme se rychle načítá a má výborné SEO
- bez jakéhokoli pluginu můžete nastavovat v článcích přesměrování, titulky, popisky, vkládat ke konkrétním článkům speciální skripty a kódy...
- Thesis obsahuje widget pro přihlášení novinek, který si můžete upravit dle svého
- design si můžete upravit pomocí háků a filtrů - takže v podstatě překopat a změnit cokoli, na co koukáte
- naprosto kompletní design si můžete změnit v administraci WP... ať už rozměry, barvy, odkazy, písmo, styly...
- tento vzhled stál a stále stojí 1700,- kč, já vám můj účet prodám mnohem levněji
- pokud programovat neumíte, je dost stránek s návody, obrovský seznam návodů je třeba tu
- s účtem budete mít přístup ke stažení aktuální i všech budoucích verzí, přístup k návodů a speciálního fóra pro členy kde Vám rádi poradí
Cenu účtu nechám na Vás. Po prodeji si změníte heslo, mail a hotovo. K účtu Vám pošlu zdarma češtinu pro Thesis, kterou vytvořil Jiří Kouba a od verze 1.5 ho upravuji já. Pro jakékoli dotazy pište sem a nebo na mail tomas.erlich@gmail.com - díky.
- základní verzi používá Fandor, stránku si ovšem můžete upravit dle svého
- upravený vzhled přes CSS a PHP je například tady
- hromada stránek, která má design pomocí Thesis je zde

Citovat
Sdílet stránku