Predpokladám, že nie som sám, kto konzumuje všelijaké dobroty u klávesnice napríklad u filmov (inak by som si pripadal ako exot). Problém je ten, že klávesnicu raz za čas použije aj niekto iný z rodiny a dokážem si predstaviť, koľko bacilov už v tom je (áno, som nechutný, ale bude to len horšie). No a preto sa snažím občas klávesnicu a myš pretrieť vatou namočenou v čistiacom prostriedku na okná, aby sa to trošku vydezinfikovalo, aby som náhodou niečo nechytil. Ale myslím si, že to nie je asi moc účinné a neviem, či tá okena náhodou nie je jedovatá
. Tak ma napadlo, že by som sa mohol pozerat po niečom inom, čo by to poriadne vyčistilo a zároveň bolo zdravie nezávadné. Čo na to máte vy?

). Problém je ten, že klávesnicu raz za čas použije aj niekto iný z rodiny a dokážem si predstaviť, koľko bacilov už v tom je (áno, som nechutný, ale bude to len horšie). No a preto sa snažím občas klávesnicu a myš pretrieť vatou namočenou v čistiacom prostriedku na okná, aby sa to trošku vydezinfikovalo, aby som náhodou niečo nechytil. Ale myslím si, že to nie je asi moc účinné a neviem, či tá okena náhodou nie je jedovatá
Citovat

Sdílet stránku